Kαλώς ορίσατε !

Η φιλοξενία κάποιου, είναι πράξη ιερή. Αλλά όπως έχει καθήκον ο οικοδεσπότης προς τον φιλοξενούμενο, έτσι έχει και ο φιλοξενούμενος προς τον οικοδεσπότη. Σε αυτήν την προσωπική σελίδα, σας ζητώ τρία πράγματα.

1) Δεν θα προσβάλει κανείς κανέναν. Το σχόλιο θα διαγραφεί αμέσως.
2) Υποστηρίξετε οτιδήποτε θέλετε, όσο ανατρεπτικό, ή ριζοσπαστικό είναι, αλλά με επιχειρήματα.

Σε αυτό τον χώρο, σκοπός μου είναι να ποτίσουμε το δέντρο της δημοκρατίας μας.
Κυριακή 6 Ιουνίου 2010




Την 60χρονη συνταξιούχο σύζυγο του Φρόσω επέλεξε να διορίσει στο προσωπικό του γραφείο ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Χρήστος Σαρτζετάκης.
Η κυρία Ευφροσύνη Αργυρίου-Σαρτζετάκη, αφού συνταξιοδοτήθηκε από το Δημόσιο τον Δεκέμβριο του 2007 πληροφορήθηκε μέσα σε λίγες μέρες το διορισμό της και πάλι στο Δημόσιο και μάλιστα ως υπάλληλος στο γραφείο του συζύγου της.
Με απλά λόγια η οικογένεια Σαρτζετάκη λαμβάνει πέρα από τη σύνταξη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά και τη σύνταξη της συζύγου του και έναν επιπλέον μισθό του δημοσίου (μισθολογικό κλιμάκιο 1ο και βαθμό Α’ της κατηγορίας ΠΕ).
Σαν να μην έφτανε αυτό η Πετρούλα Σαρτζετάκη, η κόρη του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας διορίστηκε ως μετακλητή υπάλληλος του υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών κ. Σπύρου Φλογαΐτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Δυστυχώς η σταδιοδρομία της ολοκληρώθηκε 20 μέρες μετά, αφού αμέσως μετά τις εκλογές όλοι οι υπάλληλοι που είχαν διοριστεί στο πολιτικό του γραφείο παραιτήθηκαν.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
στο ΦΕΚ 15/15-01-2008 ΥΟΔΔ, (Αριθμός βεβαίωσης ΥΔΕ στην Προεδρία 
της Δημοκρατίας 58/14-01-0)

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα ρεμαλια εχουνε κανει το δημοσιο
μαγαζι του μπαμπα τους

Ανώνυμος είπε...

ξυλο στα καθηκια

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή κατά την γνώμη ορισμένων η κόρη του κ. Σαρτζετάκη δεν δικαιούται να εργάζεται. Δεν γνωρίζουν καλά ασφαλώς τον Έντιμο Δικαστή !
((Θωμας Γκινης απο Μαργαριτι))

Ανώνυμος είπε...

Ο Παύλος Δελαπόρτας ως εισαγγελέας και ο Χρήστος Σαρτζετάκης ως ανακριτής κράτησαν ψηλά το κύρος της Δικαιοσύνης, χειριζόμενοι την υπόθεση της δολοφονίας του ηλικίας 52 ετών βουλευτή της Αριστεράς Γρηγόρη Λαμπράκη, του υφηγητή στην έδρα της ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του αθλητή με νίκες στους Βαλκανικούς Αγώνες, του ειρηνιστή. ((Θωμας Γκινης))

Ανώνυμος είπε...

το ύψος της δικαιοσύνης, φίλε μου, πιστεύεις ότι το διατηρεί ψηλά και με τέτοιες νοοτροπίες? τι χρειάζεται το γραφείο?

Ανώνυμος είπε...

Αφού θέλουν να μειώσουν το δημόσιο, να καταργήσουν μερικούς υπαλλήλους της βουλής, αντί να διώχνουν συμβασιούχους των 500 ευρώ. Οι περικοπές πρέπει να αρχίσουν από πάνω προς τα κάτω και όχι αντίστροφα. Αφού θα κλείσει το γυμναστήριο της βουλής, ο Σαμαράς, οι γυμναστές πρέπει να απολυθούν, τί να τους κάνουμε; Η αναλογία είναι ότι 1 υπάλληλος της βουλής αντιστοιχεί σε 8 συμβασιούχους στην καλύτερη.

Unknown είπε...

γελοίοι θα τα πληρώσετε όλα εσείς και ντα μπασταρδά σας...

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε για έναν άνθρωπο που βασανίστηκε από την χούντα και δεν δείλιασε στην υπόθεση λαμπράκη, παρ' όλες τις πιέσεις που δεχόταν. Έδειξε μεγάλη γενναιότητα.

Δημοσίευση σχολίου

Διαγωνισμός emallers.com

Οι επισκέψεις μας

Free Hit Counter

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μοιραστείτε το...


Bookmark and Share

Εφημερίδες

Αρχειοθήκη ιστολογίου